Първоначално публикувано от Novachev
Известие
Collapse
No announcement yet.
неще да пали
Collapse
X
-
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Е хубо де имам сменени почти всички консумативи по колата не е датчик дебитомер сонда свещи .Не е и от дюзите. Сипвах ОМВ 100 нямаше и следа от проблема после минах на Еко-100 и понякога сутрин ми го правеше сега пак съм на ОМВ и нямам проблеми. Евентуална причина за този проблем може да е ТПС или нещо със дросела като нагар или нещо такова.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Няма аз съм чистил и дросел. ТПС-а след адаптация не е мръднал. Дърйи стабилни обороти. Не играят.
Но виж. От ОМВ не съм зареждал 100 октанов. Само от Еко и да ти кажа и при мен някоя сутрин прави проблем, други не. Ще налея от ОМВ да видя. Но ще е е баси случката ако е от това.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
ми пробвал съм от всички бензиностанции проблема си е се еддин и същ!!пробвал съм и да чакам не 5 а 20 сек след като ми изгасне лампата на инйекциона и пак същото!!и постоянно ръгам някви добавки за прочистване на инжекцина на стп, и на лики моли за повишаване на октановото число!!разлика има само във вървенето не и в паленето!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
Comment